Χριστουγεννιάτικος στολισμός

Το ημερολόγιο δείχνει Δεκέμβριο, το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης όσο πάει και λιγοστεύει και εμείς όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τις γιορτινές μέρες. Για να νιώσουμε καλύτερα την εορταστική ατμόσφαιρα στολίσαμε χριστουγεννιάτικα δέντρα σε κάθε αίθουσα, κρεμάσαμε ελατάκια, καμπανούλες, τάρανδους και χιονάθρωπους στους διαδρόμους του σχολείου, κρεμάσαμε την μπουγάδα του Άγιου Βασίλη στα παράθυρα, στολίσαμε την αίθουσα εκδηλώσεων με το χριστουγεννιάτικο χωριό και κάθε τάξη έβαλε την υπογραφή της στο στολισμό της αίθουσάς της.


Την Παρασκευή όμως 2 Δεκεμβρίου, όπως μας προέτρεπε και το ημερολόγιο της αντίστροφης μέτρησης στολίσαμε το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου που το βάζουμε πάντα κοντά στην είσοδο του κτηρίου. Είναι παράδοση το δέντρο να το στολίζουν οι μαθητές της Α΄τάξης . Έτσι κι έγινε. Με σειρά και πολύ κέφι οι μικρότεροι μαθητές του σχολείου, διάλεξαν το κλαρί που θα κρεμάσουν το στολίδι τους. Και να το αποτέλεσμα:

Και για να μην ξεχνιόμαστε το γραμματοκιβώτιο του Άγιου Βασίλη είναι έτοιμο και περιμένει να δεχτεί τα γράμματα όλων μας! Τα περιμένουμε.!

Το ίδιο και ο Άγιος Βασίλης….