Έναρξη σχολικής χρονιάς 2023-2024

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Με χαρά και ενθουσιασμό σας καλωσορίζουμε στη νέα σχολική χρονιά στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας. Είναι μεγάλη μας χαρά να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των μαθημάτων για τη χρονιά 2023-2024 και να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχές για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και πρόοδο για τα παιδιά μας. 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ως προς την πρώτη μέρα του σχολικού έτους, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 8.45 π.μ.. Στη συνέχεια, οι μαθητές θα μεταβούν μαζί με τους εκπαιδευτικούς στις τάξεις τους, όπου θα παραλάβουν τα βιβλία και θα λάβουν τις πρώτες οδηγίες για τη σχολική χρονιά. Οι μαθήτριες και οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο στις 9.30 π.μ.. 

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι από την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023, οι μαθητές από το πρωινό τμήμα θα αποχωρήσουν στις 13.15  και το ολοήμερο τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά, με ώρα λήξης τις 4.00 μ.μ.. 

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία που μας δίνεται να συνεργαστούμε με εσάς και τα παιδιά σας για μια επιτυχημένη σχολική χρονιά. Ανυπομονούμε να δούμε τις προόδους και τις επιτυχίες των μαθητών μας και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη τους. 

Με εκτίμηση και πολλές ευχές για μια υπέροχη σχολική χρονιά,

 Ο Διευθυντής Πάνος Μπαλιάμης

Η Αναπληρώτρια του Διευθυντή Δήμητρα Γιολδάση