ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡΟΥ

Διασχολική εφημερίδα για την διαφύλαξη των σπόρων και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας.

Σας παρουσιάζουμε την πρώτη έκδοση της διαδικτυακής μας εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡΟΥ”. Μια εφημερίδα που δημιουργήθηκε στα πλαίσια της δράση «Υιοθετώ ένα σπόρο – Συμβάλλω στη διάσωση και ανάδειξη των παραδοσιακών ποικιλιών λαχανικών του τόπου μου», αποτέλεσμα συνεργασίας της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Ν. Μεσσηνίας, με το εργαστήρι εφαρμοσμένης λαχανοκομίας του τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Στόχο έχει να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να εμπνεύσει μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς σχετικά με τη σημασία της διαφύλαξης των σπόρων και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας.

Η επιτυχία της πρωτοβουλίας εξαρτάται από τη συμμετοχή όλων μας. Καλούμε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να συμμετάσχουν ενεργά στις δράσεις μας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να διασφαλίσουμε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας σε αυτό το σημαντικό ταξίδι. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προστατεύσουμε τους σπόρους μας και να διατηρήσουμε τη βιοποικιλότητα του πλανήτη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *