Εορταστικές εκδηλώσεις 25ης Μαρτίου

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Θα γίνει γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Μαθήματα δεν θα γίνουν και οι μαθητές θα προσέλθουν χωρίς τσάντες από τις 8.00 π.μ. έως τις 8.15 π.μ.. Η γιορτή θα αρχίσει στις 8:30 και θα τελειώσει στις 9:45. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν με τη συνοδεία των κηδεμόνων τους μετά το τέλος της γιορτής.

Το Ολοήμερο πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Η αντιπροσωπεία του σχολείου η οποία αποτελείται από τη σημαιοφόρο και τους παραστάτες θα συναντηθούν με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς Διακόσια Μαρία-Ελένη και Τριανταφυλλόπουλο Νικόλαο στις 14:50 έξω από το πολεμικό Μουσείο (Μητροπολίτου Μελετίου 10) ντυμένοι με τις παραδοσιακές του φορεσιές.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν στην παρέλαση θα πρέπει με ευθύνη των κηδεμόνων τους, να βρίσκονται στην οδό Νέδοντος, προς την πλευρά του παλιού Δημαρχείου, πίσω από το ξενοδοχείο ΡΕΞ με την σωστή ενδυμασία τους το αργότερο έως τις 10:30 π.μ .

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την αρχή του πεζοδρομίου της Αριστομένους στις 11:00 π.μ και ο τερματισμός της θα φτάνει στο ύψος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας , όπου οι γονείς ή οι κηδεμόνες θα πρέπει να παραλάβουν με δική τους ευθύνη τα παιδιά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *