Καλή σχολική χρονιά!

Αγαπητοί γονείς,

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 ξεκινά η νέα σχολική χρονιά με τον αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 π.μ. Οι μαθητές μετά τον αγιασμό θα παραλάβουν τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων. Όσοι από τους γονείς συνοδεύουν μαθητές θα τους περιμένουν έξω από το σχολείο.

Ευχόμαστε να είναι για όλους μας μια εποικοδομητική και δημιουργική χρονιά με υγεία και ασφάλεια. Και φέτος το υγειονομικό πρωτόκολλο παραμένει αυστηρό.

Σας ενημερώνουμε ότι έως και την Παρασκευή 17/9 θα διατίθενται από τα φαρμακεία 6 self test για τρεις εβδομάδες, οπότε και πρέπει να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες.

Τη Δευτέρα οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου ( self test) το οποίο θα επιδείξουν στον εκπαιδευτικό που θα τους το ζητήσει. Στη συνέχεια θα προσέρχονται στο σχολείο με self test που θα κάνουν 2 φορές τη βδομάδα και θα ελέγχεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Οι γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης για να μπουν στο σχολείο οφείλουν να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού , πιστοποιητικό παρελθούσας νόσησης ή αρνητικό rapid test ή αρνητικό μοριακό τεστ που θα έχει πραγματοποιηθεί το πολύ 24 ώρες πριν ( όχι self test).

Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούν να εισέλθουν στον χώρο του σχολείου και θα περιμένουν τα παιδιά στην είσοδο του προαυλίου.

Τις προσεχείς ημέρες θα επικοινωνήσουν και οι εκπαιδευτικοί των τάξεων μαζί σας μέσω mail.

Καλή χρονιά σε όλους μας!

Καλή πρόοδο στους μαθητές μας!

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Τσορώνη Ιωάννα Μαρία