Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης για τα Χριστούγεννα

Αγαπημένα μου παιδιά!

Ανυπομονείτε για τα Χριστούγεννα; Μήπως ξέρετε πόσες μέρες απομένουν μέχρι τις γιορτινές ημέρες; Για να μη χάσετε το μέτρημα, σας έφτιαξα ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα 😉 Κάντε κλικ στον αριθμό της αντίστοιχης ημέρας και δείτε τη δραστηριότητα-έκπληξη. Μη βιάζεστε όμως, η δραστηριότητα της κάθε ημέρας δεν θα ανοίξει πριν την ώρα της!

Θέλω πάντα να θυμάστε, να τηρείτε το χρόνο που επιτρέπεται να ασχοληθούμε με τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό, όπως έχουμε πει στο μάθημά μας!

ΟΔΗΓΙΕΣ

Πώς βλέπω το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα;

(μπορώ να μπω από υπολογιστή, tablet, κινητό)

Προσοχή! Πάντα θυμόμαστε, να τηρούμε το χρόνο που επιτρέπεται να ασχοληθούμε με τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό, όπως έχουμε πει στο μάθημά μας!

Βήμα 1: Ζητάω τη βοήθεια ενός ενήλικα

Βήμα 2: Ανοίγω ένα φυλλομετρητή/browser (π.χ. Google Chrome) και επισκέπτομαι την ιστοσελίδα: https://view.genial.ly/6567bb806f68e60014266de5

Βήμα 3: Κάνω κλικ κάθε φορά στον αριθμό της αντίστοιχης ημέρα (δηλ. στις 2 Δεκεμβρίου θα κάνω κλικ στον αριθμό 2). Οι δραστηριότητες των προηγούμενων ημερών παραμένουν ενεργές. Οι επόμενες όμως δεν ανοίγουν μέχρι να φτάσει η αντίστοιχη ημέρα.

Πολλές ευχές σε όλους!

κ. Χριστίνα των υπολογιστών 😊

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *