Εγγραφές στο Ολοήμερο Πρόγραμμα

Εγγραφές στο Ολοήμερο Σχολείο 2019-20
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι εγγραφές των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο τμήμα Πρωινής Ζώνης συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή 25/09/2020 κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων χωρίς προϋποθέσεις.
Εκ της Δ/νσεως

Αγιασμός

 

Σας ενημερώνουμε ότι η ημέρα έναρξης των μαθημάτων για το σχολικό έτος 2020-21 είναι η Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο με μάσκα από τις 10:30 έως τις 10:45 π.μ. χωρίς την παρουσία γονέων και θα κατευθύνονται στις αίθουσες διδασκαλίας τους. Αντιπροσωπία μαθητών από κάθε τμήμα (θα γίνει με κλήρωση) και εκπαιδευτικών θα παρίσταται στον αγιασμό που θα γίνει στο προαύλιο και στη συνέχεια ο ιερέας θα περάσει από όλα τα τμήματα. Ο αγιασμός θα αρχίσει στις 11:00 π.μ. Οι γονείς των μαθητών της Α΄Δημοτικού δύνανται να παρευρίσκονται στο προαύλιο του σχολείου με μάσκα και τηρώντας τις αποστάσεις – σε ορισμένο χώρο – μια και πρέπει να ενημερωθούν από τη Διεύθυνση για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου.

Οι μαθητές θα αποχωρήσουν μετά τον αγιασμό με ευθύνη των γονέων τους. Από την επομένη το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.

 

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ                                                                                   Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Καλή αρχή!

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, αγαπητά μας παιδιά

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 ανοίγουν τα σχολειά για να σας υποδεχτούμε και να συνεχίσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία. Ήταν κάτι που το περιμέναμε με ανυπομονησία και θέλουμε να πιστεύουμε ότι και σεις αισθάνεστε το ίδιο.

Η φετινή σχολική χρονιά θα είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες. Πρώτα πρώτα όλοι θα είμαστε σχολείο φορώντας ένα νέο αξεσουάρ: τη μάσκα.

Σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα , όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο ακολουθώντας τις οδηγίες θα παραμείνουμε ασφαλείς εμείς και οι άνθρωποι που μας περιτριγυρίζουν.

Με υπομονή και χωρίς εντάσεις όλοι μας θα έχουμε το χρόνο να προσαρμοστούμε στην νέα πραγματικότητα και να ανταποκριθούμε στις νέες απαιτήσεις.

Για αρχή , λοιπόν:

Παραθέτουμε το σχολικό κανονισμό που αφορά σε μαθητές και αυτόν που αφορά σε γονείς, ευχόμαστε σε όλους Καλή Σχολική Χρονιά , Υγεία, Δύναμη, Υπομονή και καθαρό μυαλό για να παίρνουμε πάντα τις καλύτερες αποφάσεις!!!

Ακολουθεί το Σχέδιο λειτουργίας σχολικών μονάδων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, βασισμένο στην εισήγηση και τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής για την Προστασία της Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID-19, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

 

Σχέδιο λειτουργίας σχολικών μονάδων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020-2021